/

Inovativan proizvod za snijeg i poledicu

STOP ICE lanci za obuću, odlično su rješenje za snijeg i poledicu, jer uspješno spriječavaju prosklizavanje obuće.

Proizvod je osvojio brojne nagrade i priznanja na međunarodnim sajmovima inovacija: Arca Zagreb - srebro, IENA Nürnberg - bronza, INVENTIKA Bucharest - srebro, INTERNATIONAL INVENTIONS Ženeva - srebro.

Niske temperature povezane sa snijegom i ledenom kišom koja se smrzava na kolniku najčešće u bolnice i klinike za traumatologiju dovode veliki broj pacijenata s lomovima ruku, nogu, kukova i drugim sličnim ozljedama.

Klimatske promjene i iznenadno zahlađenje i nevrijeme na područjima u kojima je neuobičajeno da ima snijega i poledice, učinili su da se danas gotovo svatko može poskliznuti u vlastitoj obući sa skliskim đonom i ozljediti.

Mnogi nerijetko posežu za hitnom  kupnjom kvalitetne zimske obuće i izdvajaju znatne količine novca, a oni drugi prisiljeni su izlagati se nepogodi ili ostati u kući kako bi se sačuvali od ozljeda.

STOP ICE lanci namjenjeni su osobama koje imaju naviku da se u zimskom razdoblju kreću u modernoj obući za sva godišnja doba, koja je istovremeno veoma skliska.

Proizvod mogu koristiti djeca školskog uzrasta, žene, muškarci, sportaši, poslovni ljudi, kao i starije osobe.

STOP ICE izrađen je od kvalitetne gume na kojoj su posebno dizajnirana protusklizna  izbočenja, bez oštrih metalnih dodataka. Kretanje po skliskim površinama sa ovom korisnom opremom za obuću, znatno je olakšano i manje opasno, a padovi i lomovi svedeni su na najmanju moguću mjeru.

Alternativa za STOP ICE pomagalo, je ozljeđivanje građana i znatna financijska šteta zajednici.

Zdravstvena osiguranja u Njemačkoj izračunala su da svaki duži boravak u bolnici osobe koja je zbog zime doživjela nesreću u prosjeku stoji oko 4.000 eura, dok složeniji prelomi kostiju znaju stajati i do 15.000 eura.

37. MEĐUNARODNOM SALON IZUMA, NOVIH TEHNOLOGIJA I PROIZVODA GENEVA

, KUPAC.HR, GENIUS-EUROPE , Bukurešt