Postolje za vizitke, olovke, blok listiće i spajalice

Kalendar je jedan od najstarijih korporativnih poklona u svijetu , a njegova uloga je veoma bitna. Svaka tvrtka bi poželjela da potencijalni kupci njihov logo vide 365 dana u godini. Zbog toga mnoge tvrtke potražuju različite slične poklone koji su namjenjeni za radni stol.

PROMO BOX za profesionalnu promidžbu, proizvod je koji ima godišnji kalendar, na kojem je istaknut brend, logo tvrtke, ili slogan i efikasno informira i promovira.

PROMO BOX je praktičan višenamjenski kancelarijski pribor za smještaj vizit karti, papirića za zabilješke, olovaka i spajalica.Gotovo svaka tvrtka može pronaći razlog za promociju svoje ponude putem PROMO BOX-a, predstaviti svoj vizualni identitet uz profesionalnu i uspješnu promociju.

Potrebno je u visokoj rezoluciji dostaviti sliku proizvoda, logo tvrtke ili drugi promo materijal. Izradit ćemo vaš originalni, jedinstveni PROMO BOX , a on će dalje raditi za vas.

PROMO BOX može uštedjeti velike novce na reklamu. Profesionalno urađena propagandna poruka, djelovat će pošteno i točno. Efikasno će informirati vaše poslovne partnere i potencijalne kupce tijekom cijele godine, a ujedno biti svakodnevno korisno kancelarijsko pomagalo.

Povijest promidžbe

Od kako postoji čovječanstvo postoji i promidžba. Prvi je primjer primitivnog i neciviliziranog načina promidžbe kada je na ‘glasu’ kao najsposobniji i najjaći bio pračovjek koji ima najviše žena, djece i ulova.

Antička od 4000. prije Krista i srednjovjekovna promidžba ne razlikuju se puno. Na tržnicama najglasniji prodavatelji vikali su na sav glas kako bi prolaznicima probudili pozornost da pogledaju njihovu robu i da je prodaju.Moreplovci i trgovci su obilazili čitav svijet u potrazi za novim i neviđenim proizvodima, a kad bi ih pronašli oglašavali bi to na sav glas, a nekad i pomoću bubnjeva da svi čuju i vide što ima novo za kupiti.

Renesansu je promidžba doživjela u vrijeme kada je Johannes Gutenberg pokrenuo serijsko štampanje knjiga. Na taj način je promidžba rasprostranjena u velikom stilu. Prve dnevne novine iz 1650. godine sastojale su se 80% iz promidžbe. U sredini 18. stoljeća dolazi do zabrane promidžbe u dnevnim novinama tako da je promidžba našla put do svojih potrošača putem plakata.

Moderna promidžba

Moderna promidžba je dio strategije, manipulacije i poticanja da se želi imati određeni proizvod i koristiti određena usluga.

Poduzeća danonoćno rade na strategijama za pridobivanje kupaca. Ulaže se i do 30% prihoda za promidžbu. Cilj je biti konkurentniji, uspješniji i poznatiji. Razrađuju se marketinški planovi, pojedinačni planovi, zakonske, okolišne, socijalne, konkurentne strategije, potražnja kupaca. Brendirani proizvodi postavljaju se na najfrekventnijim prolazima u trgovini kako bi bili uočeni od kupaca. Radio stanice, časopisi, televizija i internet puni su promidžbe, izlozi su puni proizvoda koji se trenutno dobro prodaju.