/

Za umorna stopala

Osjećate li zamor, napetost, bolove u stopalima, potkoljenicama, kukovima ili kralježnici?

Uzrok su vaša stopala.

Tvrda asfaltna podloga, neudobna obuća, dugotrajno stajanje, slabo vezivno tkivo, hladni zimski dani ili pak prve vrućine  doveli su do toga da noge počinju oticati i postaju bolne.

Često na kraju dana osjećamo kao da su napunjene olovom.

Lagana  šetnja sa FLEX MASER masažerima vratit će lakoću u umorne noge, pružiti osjećaj opuštenosti i poboljšati cirkulaciju.

Nošenje je ugodno, korak je lagan, a dodir sa podlogom ugodan.

FLEX MASER koristi se u zatvorenoj i komotnoj obući u svako vrijeme i na svakom mjestu. Namjenjen je ženama, muškarcima, sportašima i starijim osobama.

Izrađen od prirodne gume sa mekanim kvržicama djeluje na refleksna područja stopala.

Refleksologija

Tajna zdravlja

Može li dodirivanje određenih točaka na stopalu doista utjecati na pojedine tegobe?

Tijelo je podjeljeno u deset okomitih “energetskih podrućja”, koja idu kao tanke trake od tabana sve do tjemena. Na stopalima se nalaze se refleksna podrućja ili toćke koje odgovaraju svakom dijelu ili sustavu u tijelu. Teorija je vrlo slićna teoriji akupunkture: ako je energija (ili chi) blokirana, posljedica su najčešće zdravstveni problemi.

Refleksologija sa FLEX masažerima, može pomoći općem jačanju tijela.

Tijekom hoda kvržice gniječe i pritišču akupresure točake na zonama stopala. Pritisci na refleksne zone na stopalu imaju analgetički efekt, tj. utječu na stimuliranje energetskog protoka, što utječe na smanjenje i nestanak bolova u određenim dijelovima tijela.

Tretman ima pojačan učinak uz pravilno disanje. Osoba tijekom šetnje sa svakim izdahom otpušta bol i napetost, a sa svakim udahom unosi vitalnu životnu energiju i snagu.

Nakon dvadeset minuta hoda, osoba se osjeća opušteno i puna je energije.

 

Kad izbjegavati refleksologiju sa Flex masažerima?

Refleksologija sa FLEX masažerima ne ćini čuda.

Ne preporučuje se osobama s insulin ovisnim dijabetesom, osobama s srčanim problemima, trudnicama, osobama koje imaju trombozu, plebitis, ili upalu limfnih čvorova.