Relaksacija, opuštanje, poticanje kreativnosti ...

Predstavljamo Vam postupak i uređaj koji sadrže tretman sa ribicama, audio - vizualni i mirisni tretman. Proizvod i usluga zaštićeni su Državnom zavodu za intelektualno vlasništvu u Zagrebu. Ova inovacija osvojila je posebno priznanje i medalju predsjednika svjetske federacije inovatorskih organizacija IFIA.

Tretman se može primjeniti istovremno na dvije osobe, koje opušteno sjede. Osobe drže noge u vodi u kojoj plivaju ribice. Opcionalno veći uređaj omogućuje da osobe imaju cijelo tijelo u vodi.

Ribice se priljubljuju uz tijelo i svojim kretnjama stvaraju mikrovibracije, a tijelo je izloženo ugodnoj mikromasaži. Uz neponovljiv i prelijep osjećaj ugode, osobe tijekom tretmana opušteno dišu, usmjeravaju misli na dijelove tijela uz koje plivaju ribice, oslobađajući se napetosti i stresa.

Istovremeno se odvija audio tretman. Osobe slušaju glazbu aranžiranu od šuma morskih valova, cvrkuta ptica i drugih prirodnih zvukova, uz posebno odabranu baroknu glazbu. Ovako aranžirana glazba djeluje na stanje svjesnosti, harmonizira desnu i lijevu stranu mozga, utječući na na krvni tlak, cirkulaciju i druge procese koji se odvijaju u tijelu, te potiće kreativnost.

Na holo panelu ispred osoba projicira se posebna video snimka, koja potiće pozitivne emocije. U pozadini je more na čijoj površini blješti odsjaj sučevih zraka, dok se ispred naizmjenice pojavljuje neponovljiva ljepota raznobojnog cvijeća i morskih školjki.

Obojena RGB svjetlost prekriva cijeli prostor u kojem se odvija tretman, a posebno odabrani prirodni mirisi ispunjavaju prostor i djelujući smirijuće.

Svi ovi prirodni terapijski tretmani, multipricirani istovremenim djelovanjem, pretvaraju pozitivne misli i emocije u pozitivnu energiju.

Fitnes, masažni i wellnes centri

Postupak i uređaj ima najbolju primjenu kao nadopuna postojećih uslužnih djelatnosti koje pružaju

usluge masaže ili kao nova uslužna djelatnost.

Iz medija:

- GLAS ISTRE,- BUSINESS HR,- GRAD PULA, REGIONAL EXPRESS,- BARKUN HR,

Uskoro:

Originalni audio- video aranžman, u trajanju 5 minuta, koji tonom i slikom potiće pozitivne emocije,

besplatno možete skinuti sa našeg weba klikom na: Energy Relaxation - Croatia

DVD u trajanju od 60 minuta možete kupiti klikom na: DVD Energy Relaxation - Croatia